Conduir sense sortir de l’autoescola. Et sembla impossible? Si t’estàs traient el carnet, un simulador per a aprendre a conduir és una manera de descobrir què sentiràs quan surtis amb el vehicle a la carretera. Aquest mètode és molt realista i t’ajuda a repassar els senyals de trànsit i la normativa que necessites dominar per a superar l’examen. Tindràs la sensació d’estar passejant per la teva ciutat i fins perdràs els nervis després d’una sessió.

Què és un simulador per a aprendre a conduir?

Es tracta d’un sistema informàtic que imita un escenari i unes condicions determinades perquè puguis tenir una experiència de conducció el més real possible. Per això, encara que no estaràs ni al carrer ni en el cotxe de pràctiques de l’autoescola, podràs millorar les teves habilitats de conducció des de la primera sessió.

Amb un simulador per a aprendre a conduir no has d’imaginar-te en una carretera real perquè directament, et sentiràs aquí i, encara que pot semblar que és un joc, res més lluny de la realitat.

T’ho passaràs bé i gaudiràs durant la sessió, això és així. Tanmateix, no oblidem que l’objectiu d’un simulador és que aprenguis a conduir, per la qual cosa hauràs d’estar totalment concentrat i preparat per a superar els reptes que et planteja el programa, com per exemple els aparcaments.

La realitat virtual també ha arribat a les autoescoles i ha superat totes les expectatives. L’experiència de provar un simulador de trànsit és una cosa que no hauries de perdre’t.

Quins avantatges té un simulador per a aprendre a conduir?

Treure’t el carnet de cotxe d’una forma diferent, única i innovadora és possible si vens a RaccStarter. Aquests són els principals beneficis del simulador de la nostra autoescola:

Repetir escenaris per a millorar

Aprendre a conduir pot ser diferent segons la ciutat i és que no totes tenen els mateixos escenaris de trànsit. Algunes compten amb més rotondes i altres, no obstant això, amb més costes però amb un simulador, pots assajar la teva conducció en tota mena de situacions per a estar preparat el dia de l’examen. A més, les pots repetir tantes vegades com vulguis. Així, aniràs a examinar-te després d’haver-te posat a prova en tots els nivells.

També has de llegir: Com circular en una rotonda, et donem les claus!

Conoce qué es el simulador de prácticas para aprender a conducir

Fer un seguiment objectiu

Amb aquest mètode, pots registrar amb major precisió els errors i fins i tot veure’ls en repetició posteriorment per a analitzar exactament quina ha passat. També pots tenir gràfiques en la pantalla per a comprovar la teva evolució. En cap moment deixaràs de tenir la valoració del teu professor però el simulador t’ofereix un feedback complementari molt útil. El fet que tot sigui visual és una dels grans avantatges.

La idea no és triar entre simulador per a aprendre a conduir o classes en la vida real. El millor és combinar tots dos mètodes i adaptar la formació a les teves necessitats.

Maniobres en directe

Quan estàs en el cotxe de pràctiques, el professor és el copilot i el normal és que t’expliqui les diferents maniobres però que siguis tu qui les executi. No obstant això, amb el simulador, el professor pot asseure’s davant del volant i demostrar-te’l abans que ho facis tu. D’aquesta manera, ho veuràs més clar.

Seguretat i confiança

Si els nervis no t’impedeixen gaudir de l’aprenentatge, aquest sistema et pot ajudar molt. Deixa’t portar, asseu-te en el simulador i comença a sentir la màgia de la conducció. Està demostrat: saber que l’escenari no és real ajuda molt a relaxar-te i a concentrar-te en el que estàs aprenent.

El nostre simulador per a aprendre a conduir t’està esperant

Sabies que existia aquest mètode? T’agradaria provar-ho? Als Starters els encanta utilitzar el simulador per a aprendre a conduir. Treu-te el carnet de cotxe amb nosaltres i tu mateix descobriràs el motiu. És el teu moment!