Preguntes freqüents

Caducitat de documentació per la COVID-19

Preus i packs

Cotxe i moto. Si vols qualsevol altre permís, vine directament a l’autoescola i t’assessorarem sobre el que més et convingui.
Per conèixer el preu cal seleccionar primer l’autoescola. Els preus poden variar entre poblacions i hi ha lliure competència. Selecciona la província, la població i el permís, i podràs triar l’autoescola que més et convingui.
Tot el que indica de manera explícita. I sense lletra petita.
Sí! De fet, tots els nostres cursos teòrics són intensius. T’expliquem el temari en pocs dies i, com que l’estructura dels cursos es repeteix, pots començar-lo el dia de la setmana que et vagi millor.
Els preus de cada classe varien no només en funció de la població sinó en funció del professor i de l’hora. Com més demanda hi hagi, més alt serà el preu. I la durada de la classe depèn de cada autoescola, però acostuma a ser de 45 minuts.
Depèn del progrés de cada alumne.

Al web només trobaràs els productes que aconsellem per fer el primer pas per treure’s el permís de conduir. Si vols una altra cosa, pots anar en persona a qualsevol de les nostres autoescoles o enviar la consulta a info@raccautoescuela.es.

Després de matricular-te, pots continuar estudiant a qualsevol autoescola de la xarxa. No et cobrem el canvi. Els costos depenen de la situació actual del teu expedient i els cobra la DGT. Si tens convocatòries pendents, et cobraran 8,40 € per la taxa de trasllat d’expedient i, si has esgotat les convocatòries, hauràs de renovar el teu expedient íntegrament.

Regals per a matrícules online

Un cop tinguis el carnet, et convocarem un dia perquè t’enfrontis a diverses situacions de risc sota control. Aprendràs a frenar en condicions adverses, veuràs què fa l’ABS i quins són els efectes de l’alcohol. Informa-te’n aquí.

Continguts de l’Àrea privada

Des de l’Àrea privada podràs consultar la teòrica, fer els tests i, a les autoescoles adherides al programa de pràctiques, accedir a la reserva de pràctiques online.

Per ajudar-te a aprovar, posem a la teva disposició una bateria de tests perquè practiquis, des de casa o des de qualsevol dispositiu mòbil, les preguntes que necessitis per dominar els temes. L’accés també està limitat a 3 mesos.
Si tens qualsevol dubte sobre la teòrica i no pots anar a l’autoescola, envia un correu i en menys de 24 h un professor et contestarà.
Aquesta funcionalitat només està operativa en algunes autoescoles i funciona a l’estil de la reserva de vols. Disposes d’un saldo inicial que pots incrementar i reserves la classe pràctica que vulguis a l’hora que et convingui i des de casa.

Accés a l’Àrea privada

Quan et matriculis rebràs una contrasenya per entrar-hi. El teu usuari és el teu NIF.
  1. Si t’apareix el missatge “usuari no autenticat”, comprova que t’hagis identificat amb el NIF, que hagis teclejat bé la contrasenya i que no hi hagi espais al final.
  2. Si continues sense poder entrar-hi, envia’ns el teu NIF i la teva data de naixement a info@raccautoescuela.es.
  1. Si t’apareix la pantalla en blanc o no passa res, ves a la configuració del teu navegador i “permet les finestres emergents”.
  2. Si t’apareix un missatge dient que el teu usuari no existeix, envia’ns el teu NIF i la data de naixement a info@raccautoescuela.es.