Forma part de la xarxa más gran del país

Amb el suport del Club d’automobilistes i de serveis capdavanter al país, amb més de 100 anys d’història.

Demana’ns més informació

Gaudeix de tots els avantatges de formar part del RACC

Tindràs un negoci propi, estable i diversificat, avalat per una gran marca consolidada amb més de 100 anys d’experiència.

Podràs incrementar els teus ingressos, gràcies al suport comercial dels nostres amplis canals de venda (oficines RACC, plataforma telefònica, web…).

Diversificaràs el teu negoci: tindràs la possibilitat de comercialitzar altres productes RACC com el servei de venda de vehicles, assegurances, socis, etc.

Comptaràs amb suport logístic, tècnic i legal: gaudiràs d’ofertes competitives en l’adquisició de materials i serveis mitjançant la nostra central de compres.

Compartiràs experiències: adquiriràs el coneixement que proporciona una xarxa d’autoescoles tan àmplia i diversa.

Impartiràs la millor formació, a través de materials propis elaborats a partir d’estudis de mobilitat i seguretat viària del RACC i mitjançant l’aplicació de les noves tecnologies.

Et beneficiaràs dels nostres canals de comunicació: xarxes socials, campanyes promocionals a través del web, difusió a la revista (amb més de 600.000 exemplars) i campanyes de màrqueting.

Innovaràs, tant amb l’aplicació dels processos i tecnologies més avançats per a la formació de conductors com en la comunicació del teu negoci.