Estem connectats al portàtil moltes hores del dia i sempre portem damunt el nostre telèfon intel·ligent. I si utilitzes aquests dispositius per a treure’t el permís de conduir en línia? Abans que t’adonis, estaràs fent les pràctiques i comptant els dies per a tenir el permís amb tu.

L’e-learning ha arribat a les nostres vides per a quedar-se. És probable que hagis fet algun curs així, des de casa, al teu ritme i amb totes les comoditats. Els cursos en línia de tota mena desperten l’interès perquè permeten que l’alumne pugui adaptar la seva manera d’aprendre. Poder estudiar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc és una dels grans avantatges però, què ocorre en el sector de les autoescoles?

És evident que les classes pràctiques no poden ser digitals. No obstant això, hi ha altres coses que sí han canviat. Ara, anar a l’autoescola pot ser anar a la teva habitació i connectar-te per a estudiar tranquil·lament. T’ho imagines? Sent un Starter és possible i volem explicar-te tots els avantatges del permís de conduir en línia.

El permís de conduir en línia comença a casa

La teòrica és 100% en línia

Hem creat un mètode d’ensenyament pioner, en el qual et garantim la millor preparació possible. Les classes no han de ser com les de tota la vida i, ni molt menys, haurien de semblar-te avorrides.

Apuntar-se a l’autoescola és una experiència única, que segurament portes temps somiant, i ara també és una experiència diferent, digital i personalitzada.

Per això, totes les nostres classes teòriques són en línia. L’única cosa que hauràs de fer per a assistir és disposar d’internet i connectar-te amb un dispositiu.

Tenim diferents horaris per a adaptar-nos als teus dies:

  • Classes en línia teòriques de demà: 11.30 h
  • Classes en línia teòriques de migdia: 15 h
  • Classes en línia teòriques de tarda: 18 h

Repassa des d’on vulguis

Tu decideixes com vols estudiar i preparar-te per a l’examen teòric. En RACC Start la nostra prioritat és posar-t’ho fàcil i estar prop de tu. Per això, quan et matriculis, compartirem amb tu un ampli repertori de test perquè practiquis des de casa o des de qualsevol altre lloc.

Per exemple, si tens un buit entre classe i classe de la universitat, pots connectar-te al mòbil i repassar les preguntes essencials per a dominar els temes que entren en l’examen.

El carnet de conducir online: más fácil imposible

Amb un professor les 24 h

Estàs fent els tests en línia i tens dubtes sobre una pregunta? Si no pots venir a l’autoescola, tan sols hauràs d’enviar-nos un correu.

En menys de 24 h, un dels nostres professors et respondrà l’email aclarint la teva pregunta.

Si estàs repassant i algun concepte et resulta complicat o no acabes d’entendre una norma viària, també pots escriure’ns. Farem seguiment en tot moment dels teus progressos per a assegurar-nos que estàs preparat per a superar la prova teòrica.

Recorda que en el nostre blog compartim articles sobre normativa, tipus de carnets, consells sobre conducció… Segur que et resulta útil passar per aquí i posar-te al dia.

Treure’s el permís de conduir en línia no significa estudiar en solitud. En RACC Start sempre comptaràs amb nosaltres. Per això, el 90% de nuestrxs alumnxs aproven a la primera: perquè la preparació s’adapta a tu.

I després, practica amb ulleres de realitat virtual

Constantment estem pensant noves maneres de compartir amb tu la nostra passió pel motor. Les nostres ulleres de realitat virtual fan que l’aprenentatge sigui molt més divertit. Una altra dels seus avantatges és que tu et sentiràs més segur perquè viuràs 360è de conducció en carretera abans de trepitjar-la per a practicar les primeres maniobres.

Sabies que podies treure’t el permís de conduir en línia?

Ja sigui perquè no tens temps per a venir a l’autoescola o perquè simplement, t’agrada estudiar des de casa, aprofita les nostres facilitats per a convertir-te en un Starter.

Si vols treure’t el carnet de cotxe amb nosaltres, acosta’t a una de les nostres autoescoles. Comptem amb més de 70 i segur que hi ha alguna molt prop de tu. T’estem esperant per a explicar-te tota la informació que necessitis i començar aquest viatge amb tu. Preparat per a fer el primer pas?